Heidepark kleurt paars – de heide bloeit

De heide bloeit in het Heidepark in Bilthoven

Augustus loopt op zijn eind en dat betekent dat de heide nu overal prachtig bloeit. Ook in het Heidepark in Bilthoven. Het is maar een klein stukje heide, maar toch weet het je elk jaar weer te charmeren. Wil je er vandaag nog even op uit? Wandel dan eens door het Heidepark met de bloeiende heide en het altijd mooie Heidemeertje in Bilthoven.

De heide bloeit in het Heidepark

heide bloeit

Close-up van de mooie paarse heidebloemetjes

Deze vliegden is een echte dramaqueen

Het Heidemeertje is als altijd betoverend mooi

Heerlijk die heldere blauwe lucht en die witte wolken boven het Heidepark

Nog 1 fotootje dan…

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht