Dorpsmarkt De Bilt gezellig en biologisch

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

De markt op de Dorpsstraat werd extra gezellig door de muziek van Cajun Hot Shoes

Afgelopen vrijdag was er weer de biologische dorpsmarkt in De Bilt. Op de hoek van de Dorpsstraat bij de fietsenflat, was het gezellig druk. Diverse producenten van biologische voeding waren aanwezig. Cajun Hot Shoes zorgde voor de muzikale omlijsting, wat het geheel een lekker sfeertje gaf.

De wind waaide echter wel stevig om de oren deze dag. Het was dan ook een goed besluit de doeken overkapping van de marktkramen niet te monteren. De deelnemers bestonden uit Agnes Kruiden, Tuinderij ’n Groene Kans, Nieuw Toutenburg, Iris Plukt, Bonbon Margo, Tuinderij Eyckenstein, Krek Brood en Dapp Frietfiets. Verder kon je ook een insectenhotel maken. Alles onder het motto: lokaal, duurzaam, lekker en gezellig!

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

Agnes Kruiden was ook van de partij

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

Willem & Drees stond er met de biologische voedingspakketten

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

Heel stoer, zelf een insectenhotel maken

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

Bonbon Margo met heel veel lekkernijen

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

Cajun Hot Shoes speelde vrolijk door…..

Biologische Dorpsmarkt De Bilt

…. terwijl velen daarvan genoten, jong en wat ouder

Dorpsmarkt De Bilt gezellig en biologisch

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht