Mooie expositie van Frida Badoux en Anneliese Wolf in Ruimte voor Kunst

Frida Badoux (rechts) en de nieuwe eigenaren van enkele van haar kunstwerken

In galerie Ruimte voor kunst exposeren op dit moment Frida Badoux met haar serie ” Objets Trouvés” en Anneliese Wolf met haar nieuwste serie “De Boeketreeks”. De expositie is nog  te bezichtigen tot 29 oktober.

De serie “Objets Trouvés” van Frida Badoux bestaat uit een verzameling melancholieke assemblages die zijn samengesteld uit tweedehandse en gevonden voorwerpen. Terugkerend thema is dat van de porseleinen poppenhoofdjes. Geplaatst in een nieuwe, intrigerende omgeving vertellen ze elk een fascinerend verhaal.

Op de foto zien we Frida Badoux samen met een stel dat helemaal weg is van haar werk en zojuist enkele stukken gekocht heeft.

Anneliese Wolf exposeert met een gedeelte van haar nieuwe serie “De Boeketreeks”. Zij tekent met houtskool achtergronden en vult deze aan met door haar in de Hortus Botanicus te Amsterdam gefotografeerde bloemen en planten.

Anneliese Wolf harmonieert mooi met haar eigen kunstwerken – Achter haar een werk uit de “De Boeketreeks”

frida badoux

Porseleinen poppenhoofdjes in een nieuwe context van Frida Badoux

En dan even een heerlijk kopje koffie bij Margo, liefst met een lekkere zelfgemaakte bonbon er bij

Ruimte voor Kunst is gevestigd aan de Dorpsstraat 42 in De Bilt en geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 11-18 uur, op zaterdag van 11-17 uur en op zondag van 13-17 uur.

Meer informatie en foto’s van het werk van Frida Badoux vindt u op haar website www.fridabadoux.com

Voor meer informatie en foto’s van het werk van Anneliese Wolf kunt u kijken op haar website www.anneliesewolf.nl

Op de website van Ruimte voor Kunst vind u informatie over de huidige en eerdere exposities, Muziek in Ruimte voor Kunst, Projecten en Bonbon Margo.

Frida Badoux en Anneliese Wolf exposeren in Ruimte voor Kunst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht