100 Jaar Veldhoven Interieurs Bilthoven met als thema Zwitserland

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Veel aandacht voor het vakmanschap van De Sede. Janine Veldhoven (links) legt graag uit hoeveel werk het is een De Sede-meubel t maken

Vandaag besteedde Veldhoven Interieurs opnieuw aandacht aan hun 100-jarig jubileum dit jaar. Vandaag organiseerde zij een sfeervol evenement met als thema Zwitserland. Naast de Zwitserse fabrikanten als De Sede (meubels) en Baltenswieler (lampen), was er ook audio-apparatuur en uurwerken uit Zwitserland te bewonderen en t beluisteren. En niet te vergeten de Zwitserse lekkernijen zoals chocolade!

In de winkel was er een boeiende demonstratie te volgen van een van de stoffeerders van De Sede, die een stoel beklede met leer. Een stukje vakmanschap van de bovenste plank. Ook Baltensweiler lampen waren ruim aanwezig. Rhapsody uit Hilversum gaf act de présence met Zwitserse geluidsapparatuur en wisselde digitaal af met vinyl en zorgde voor een prima sfeer. Juwelier Duvolee was met Zwitserse precisie aanwezig in de vorm van horloges van Raymond Weil.

Speciaal voor vandaag had Top’s Edelgebak een typisch Zwitserse Engadiner Nusstorte gemaakt en gaf een van de patissiers een demonstratie chocolade maken.

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Juwelier Duvolee is aanwezig met onder andere horloges van Raymond Weil

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Op een gezellige hoekbank van De Sede ontvangt Arjan de klanten

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Tops’ Edelgebak demonstreert het vak van chocolade maken

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Janine Veldhoven is helemaal in haar element deze dag

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Michael van Polen van Rhapsody geeft tekst en uitleg over muziek beluisteren anno 2019

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

Desie is ook de hele dag druk met klanten in de winkel

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar Zwitserland-dag

De verrichtingen van de stoffeerder van De Sede werden nauwkeurig gevolgd

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht