Jubileum Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt!

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

De band Hot News speelde de sterren van de lucht

Afgelopen zaterdag was het precies 15 jaar geleden dat Ajo Dansa Senang werd gestart. Was het eerst nog in Blaricum, later in Almere en Hilversum, wordt het sinds 2011 in HF Witte Centrum De Bilt gehouden. Volgens de organisatie een mooie locatie, centraal gelegen, met een goede parkeergelegenheid. Voor dit jubileum had de organisatie een gevarieerd programma samengesteld met onder andere Hot News met zangeres Shirley Salomon. Zij brachten diverse nummers ten gehore van rock via pop tot traditioneel.

Ajo Dansa Senang is een avond met heel veel muziek. Er wordt dan ook veel gedanst en de dansvloer is telkens vol! Voor de inwendige mens wordt ook altijd gezorgd met een Indonesisch buffet.

Soul, funk en lagu-lagu op zaterdag 2 december a.s.!

Er is meer voor wie van soul, funk en lagu-lagu houdt. Op 2 december 2017 treed de band Tjammpurr o.l.v. Alex Pattipeiluhu op. Dat wordt swingen!! Wil je kaarten bestellen? Reserveer via 035 6858262 of via de mail info@ajodansasenang.nl de kosten zijn € 12,50, zonder een reservering is de toegang € 15,00.

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Dansen en bijpraten, een fantastisch gebeuren

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

De stemming zat er goed in tijdens Ajo Dansa

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Loepzuiver gitaarwerk van Hot News

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Even alleen dansen? Dat kan tijdens de linedance nummers

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Een Jaif, Wals of Quick Step het komt allemaal voorbij

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Shirley Salomon maakt er een topoptreden van

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

De dansvloer is altijd vol!

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

VAn dansen krijg je honger. Het uitgebreide Indonesische buffet biedt uitkomst

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

Ondertussen wordt er in de zaal gewoon doorgedanst

Ajo Dansa Senang in HF Witte De Bilt

In het restaurant van HF Witte kun je even rustig eten en bijpraten met vrienden

Aja Dansa Senang 15 jaar in HF Witte De Bilt!

Voor meer foto’s en bestellen: KLIK HIER

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht