Burgemeester Sjoerd Potters op bezoek bij Ruben

Burgemeester Sjoerd Potters werd rondgeleid in Het Oude Dorp door Ruben Godefroy

Burgemeester Sjoerd Potters werd rondgeleid in Het Oude Dorp door Ruben Godefroy

Afgelopen maandag was het de grote dag van Ruben Godefroy (10 jaar). Burgemeester Sjoerd Potters kwam bij hem op bezoek in het kader van kennismaken met de inwoners van de gemeente De Bilt. Ruben woont in  Het Oude Dorp en had zich dan ook goed voorbereid om de burgemeester van alles te vertellen en te laten zien van Het Oude Dorp.

Ruben had een mapje gemaakt met allerlei wetenswaardigheden over Het Oude Dorp en ook een aantal wensen, zoals meer speelmogelijkheden voor oudere kinderen. Daarna ging Ruben op pad met de burgemeester en leidde hem rond in Het Oude Dorp. Bij Tandartspraktijk Het Oude Dorp liet tandarts Bart van Acker de burgemeester zien dat hij in één behandeling zelf kronen kan maken en plaatsen. Zodat mensen niet meer met een noodkroon naar huis hoeven!

Op bedrijfsbezoek

Vervolgens is het gezelschap dat naast de burgemeester en Ruben ook bestond uit Ruben’s zus Anouk (6 jaar) en moeder Laura Kenter-Godefroy, verder gewandeld naar het nieuwe restaurant Pomp 41. Deze week zullen ze na een grote verbouwing van de voormalige garage, open gaan! Eigenaar Co Mol vertelde dat je er straks kan ontbijten, lunchen en dineren. Dus een echte aanwinst voor De Bilt! De burgemeester was onder de indruk van de metamorfose en vond het heel mooi geworden.

Als laatste werden zij welkom geheten bij Bonbon Margo, waar het viertal even kon opwarmen en waar met wat lekkers werd gedronken. Via de Burgemeester de Withstraat wandelden ze weer rustig terug. Daarna heeft het gezelschap nog even gezellig gekletst. Ruben vond het allemaal heel bijzonder en vond de burgemeester bovendien echt super aardig!

 

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

De burgemeester was onder de indruk van de verzamelde informatie over Het Oude Dorp

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

Ruben is een echte fan van Het Oude Dorp en vertelde er heel veel over

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

Klaar voor de rondleiding! Zus Anouk en moeder Laura Kenter liepen ook gezellig mee

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

Ruben hield flink de pas er in! De burgemeester kon hem nauwelijks bijbenen

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

Via de Dorpskerk De Bilt naar de Dorpsstraat Vo Steenstraat

Burgemeester Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

Tandarts Bart van Acker leidde de burgemeester rond in zijn praktijk

Burgemeester Sjoerd Potters op bezoek bij Ruben Godefroy

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht