D66 De Bilt trapt verkiezingscampagne af

D66 De Bilt

John van Brakel overhandigt het verkiezingsprogramma van D66 De Bilt “Kansen voor De Bilt” aan lijsttrekker Hans Mieras

Exact 66 dagen voor de Gemeenteraadsverkiezingen is tijdens de nieuwjaarsborrel van D66 De Bilt bij Galerie Mi in Bilthoven het verkiezingsprogramma “Kansen voor De Bilt” gepresenteerd. Lijsttrekker en wethouder Hans Mieras stelde de kandidaten voor en gaf een toelichting op de speerpunten van het nieuwe programma: Woningen voor iedereen, meer geld voor cultuur en energieneutraal in 2030. Daar gaan wij voor!

 

D66 De Bilt Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2018

De eerste 7 op de lijst van D66 in De Bilt: Hanneke de Zwart, Evert van Bonzel, lijsttrekker Hans Mieras, Michiel van Weele, Donja Hoevers, Dolf Smolenaers en John van Brakel

D66 De Bilt aftrap verkiezingscampagne 2018

Voorzitter Ilse Anthonijsz leidde de aanwezigen door het (verkiezings)programma heen.

D66 De Bilt aftrap verkiezingscampagne 2018

Op een optimistisch 2018 waarbij D66 opnieuw de grootste partij mag zijn!

D66 De Bilt

Lijstduwer Frans Poot en lijsttrekker Hans Mieras in gesprek over het verkiezingsprogramma

D66 De Bilt trapt verkiezingscampagne af

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

  • Verslag nieuwjaarsborrel D66 De Bilt - De Bilt
    31 januari 2018 op 10:46

    […] hier voor een verslag en foto’s van die bijeenkomst op De Bilt in […]