De Kroeg viert Carnaval met de burgemeester!

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Jurjen Kers zorgde voor een lekker sfeertje!

Gisteren was het weer de maandelijkse De Kroeg! De Kroeg is een ontmoetingsplaats en een gezellige avond voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. Het was deze keer extra gezellig. Het thema was duidelijk: carnaval. Hiermee heeft men ook burgemeester Sjoerd Potters kunnen lokken, die een groot deel van de avond mee feestte. Dat kostte hem geen enkele moeite als Brabander.

Iedereen, ook de leiding, was feestelijke gekleed. Vrolijk en kleurrijk. De live muziek was hele maal top! Jurjen Kers en Pim Brouwers wisselden elkaar af met carnavalskrakers en het Nederlands lied. Voor de tweede keer werd dit door Rob Brouwer Producties georganiseerd en bovendien helemaal voor niets; hulde!

De Kroeg is een initiatief van MENS De Bilt die dit samen organiseert met medewerkers van Reinaerde, Zideris, Abrona, Thomashuis Maartensdijk en Restaurant Bij de Tijd. Voor het vervoer van de feestgangers helpen onder andere ook de vrijwilligers van de Boodschappen Plus Bus. Al met al een groot team vrijwilligers die elke maand een fantastisch feestorganiseren!

Voor meer foto’s en nabestellen, kijk onderaan het bericht.

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

De ontvangst van de burgemeester

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Even op de kiek! Yeahhhh

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Natuurlijk hield de burgemeester een toespraak

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Bovendien kreeg Sjoerd Potters een alternatieve-carnavals-ambsketen

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

En er zijn wat foto’s gemaakt met de burgemeester!

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Deze mannen kwamen zo uit een film stappen

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

een praatje hier,

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

…. en natuurlijk een warm applaus voor Wilma van Poelgeest (MENS De Bilt) een van de organisatoren

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

En natuurlijk allemaal op de kiek met de burgemeester

MENS De Bilt De Kroeg Carnaval

Ook de vrijwilligers maakten een dansje

De Kroeg viert Carnaval met de burgemeester!

Voor meer foto’s en nabestellingen: KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht