De campagne van Beter de Bilt is gestart!

Beter De Bilt Start Campagne 2018

De kandidaten van Beter De Bilt hadden er duidelijk zin in!

Afgelopen zaterdag trok met veel plezier Beter De Bilt met 10 personen richting Maartensdijk, De Bilt en Bilthoven om zichzelf te laten zien en het verhaal te vertellen. Het was een leuke en nuttige dag. Positieve reacties, negatieve noten gekraakt en vooral veel vrolijke mensen op deze zonnige dag. We zijn op verschillende plekken geweest namelijk het Maertensplein, de Plus in De Leijen, de Hessenweg en omgeving, de Kwinkelier en bij Hoogvliet. Heeft u ons deze week niet getroffen, volgende week zijn we er weer!

Ze waren bovendien goed herkenbaar

De campagne van Beter de Bilt is gestart!

Benieuwd of Beter De Bilt uw partij is? KLIK dan hier voor het Kieskompas De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht