Laatste ijsdag deze winter?

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Is dit definitief de laatste ijsdag deze winter?

Vandaag werd er volop geschaatst op de ijsbaan van IJBM. Ondanks dat de baan officieel gesloten was en dat schaatsen op eigen risico was, waagden velen jong en oud zich op de schaats. Het rondje dat betrouwbaar bleek was weliswaar korter dan normaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Morgen stevent de temperatuur weer af op waarden van 9 graden in de plus! Was dit de laatste koude dag deze winter?

Volgens de meteorologen wordt koning winter vandaag al en zeker morgen uit ons land verdreven.

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Officieel was de ijsbaan gesloten, maar het was gezellig druk zaterdagmiddag

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Geoefend of minder geoefend, iedereen stapte op het ijs

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Volgens oud recept, maar het werkt nog steeds!

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Een kort, maar gezellig rondje. Gelukkig zijn papa en mama er

IJBM Schaatsen op de ijsbaan De Bilt

Het zwanenkoppel trok zich niets aan van de drukte in ‘hun’ wak

Laatste ijsdag deze winter?

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht