Wandelen op Sandwijck in de zon

Sandwijck in de zon

Na al dat vriezen en schaatsen was het vandaag wel even heerlijk om op Sandwijck in de zon te lopen, met temperaturen net boven nul. De vogels kwinkeleerden er lustig op los. Wat hen betreft is het voorjaar begonnen. 

In de bosrand spelen drie hazen, een leuk gezicht. Ze maken prachtige sprongen. Vanuit de boomtoppen klinkt het geschater van een groene specht. Het geroffel van spechten klinkt overal. Wat is het heerlijk hier. De bomen zijn nog kaal, maar overal staan de knoppen op barsten. Nog even en het eerste lentegroen wordt zichtbaar.

Sandwijck in de zon

Ook de grappige folly staat in de zon

Sneeuwklokjes

Op het veld bij de folly bloeien nog sneeuwklokjes. Klein maar dapper.

Er bloeien nog sneeuwklokjes

Zicht op de toren van het KNMI vanaf landgoed Sandwijck

Katjes!

Wat een heerlijk voorjaarszonnetje, met bloeiende katjes onder de blauwe hemel

Binnenkort zal de bloesem hier te zien zijn

Bij de entree van landgoed Sandwijck

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht