Met je Hart luncht bij Bubbles & Blessings Bilthoven

Met je Hart bij Bubbels en Blessings BilthovenMet je Hart bij Bubbels en Blessings Bilthoven

Jacqueline Teunissen van Bubbles & Blessings te midden van de vrijwilligers uit onze gemeente van Met Je Hart. Op de achtergrond ontstaan de eerste contacten tussen de genodigde ouderen

Afgelopen woensdagmiddag was het gezellig druk bij Bubbles & Blessings op het Vinkenplein in Bilthoven. Vierentwintig ouderen namen plaats aan de mooie gedekte lunchtafels. Etagères vol met lekkers viel hun ten deel. De lunch werd aangeboden door Bubbles  & Blessings aan Stichting Met Je Hart.

Met regelmaat

“Bubbles & Blessings werkt regelmatig samen met Stichting Met Je Hart,” vertelt Jacqueline Teunissen van Bubbles. “Zij startte in 2014 met hun bijzondere activiteiten om een onzichtbare groep ouderen in de samenleving uit hun isolement te halen door diverse activiteiten te organiseren, waaronder ook samen eten. Zij willen afrekenen met eenzaamheid in de samenleving en daar helpen wij graag bij. We hebben de afgelopen jaren diverse acties georganiseerd om geld voor Met Je Hart op te halen. Dit jaar wilden we een EET met je hart-bijeenkomst faciliteren als blijk van onze steun aan de stichting.”

Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima!

Een geweldig en mooi toeval. Op dezelfde dag werd bekendgemaakt dat de inmiddels al genomineerde Stichting Met Je Hart, het Appeltje van Oranje van het Oranjefonds heeft  gewonnen! Het bronzen beeldje, gemaakt door prinses Beatrix, wordt op 23 mei a.s. uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde aan de inmiddels landelijk actieve Stichting Met Je Hart. Dit is een enorme stimulans voor de stichting en haar vrijwilligers!

Gezellig

Het was nog lang gezellig bij Bubbles  & Blessings, waarbij de vrijwilligers van Stichting Met Je Hart benadrukken dat ze enorm blij zijn met dit initiatief. “Hiermee maakt Bubbles  & Blessings weer veel mensen gelukkig en telkens ervaren wij dat door deze initiatieven nieuwe vriendschappen ontstaan,” aldus een opgetogen Barbara Knols van Met Je Hart.

Met je Hart luncht bij Bubbles & Blessings Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht