Burgemeester Sjoerd Potters bezoekt ‘t Mereltje

Kinderdagverblijf t-Mereltje Bilthoven bezoek burgemeester Potters

Burgemeester Sjoerd Potters, in gezelschap van Rudo Verhoef (beleidsmedewerker gemeente De Bilt), werd rondgeleid door directeur/eigenaar Jacqueline Teunissen

Afgelopen maandagmiddag bracht burgemeester Sjoerd Potters een werkbezoek aan Kinderopvang ‘t Mereltje op de Planetenbaan. In gezelschap van Rudo Verhoef (beleidsmedewerker van de gemeente De Bilt) werd hij rondgeleid door eigenaar Jacqueline Teunissen.

De burgemeester was zeer geïnteresseerd in het wel en wee van de organisatie van ’t Mereltje. Maar ook in de andere onderneming van Jacqueline, Bubbles & Blessings met Bed & Breakfast. Ook was hij geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de Julianalaan, in de bouw van de nieuwe kinderopvang en de ideeën voor een eventueel zorghotel.

Spannend

De kinderen vonden het leuk en toch wel een beetje spannend dat de burgemeester bij hen op bezoek kwam. In elke groep werd eerst een liedje gezongen ter verwelkoming van de burgervader. Sjoerd Potters legde vervolgens aan de kinderen uit wat de burgemeester zoal doet. Ook dat hij verantwoordelijk is voor de veiligheid van de mensen en daardoor ook verantwoordelijk is voor de brandweer en de politie.

Het was een plezierig bezoek, waar bij burgemeester Sjoerd Potters zijn waardering uitsprak over de professionele aanpak van ’t Mereltje en niet in de laatste plaats van de prachtige locatie op de Planetenbaan.

Kinderdagverblijf t-Mereltje Bilthoven bezoek burgemeester Potters

Een kennismaking met de derde generatie bij ‘t Mereltje

Kinderdagverblijf t-Mereltje Bilthoven bezoek burgemeester Potters

Jacqueline Teunissen vertelde als bevlogen ondernemer over haar activiteiten

Burgemeester Sjoerd Potters bezoekt ‘t Mereltje

Bij Kinderopvang ’t Mereltje kan je kind zich veilig en onbezorgd ontwikkelen. De vestigingen van kinderopvang in De Bilt, Zeist, Groenekan en Bilthoven vormen een vertrouwde, stimulerende en gezellige plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Uiteraard staat het kind centraal. Vaste rituelen, gezonde voeding en voldoende speel- en rustmomenten vinden we heel belangrijk. Zij werken vanuit een eigen pedagogisch beleid dat ze jaarlijks laten toetsen door de kinderpsycholoog en oudercommissie.

Kom je een keer sfeer proeven? Ze leiden je graag rond op de vestigingen. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak maken via 030-228 86 01 of een e-mail sturen naar info@mereltje.nl.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht