NL DOET 2018 vandaag van start!

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

De start van NL DOET met wethouder Anne Brommersma te midden van de medewerkers van Kinderboerderij De Schaapskooi en de vrijwilligers die met hen vandaag het pauwenhok gaan bouwen

Vandaag was het de eerste dag van NL DOET 2018. Ook morgen zullen vele vrijwilligers aan het werk zijn op vele locaties in de gemeente De Bilt. Van een verwendag voor bewoners tot het timmeren van een pauwenhok, overal zijn deze twee dagen vrijwilligers te vinden die de handen uit de mouwen steken. Wethouder Anne Brommersma gaf vanmorgen de aftrap in De Bilt bij het klusproject voor Kinderboerderij De Schaapskooi.

Ook ambtenaren van gemeente doen voor het 6e jaar op rij mee aan NL DOET verspreid over de kernen. Het zijn vandaag vooral klusprojecten. DeBiltinBeeld.nl brengt verslag uit van diverse werkzaamheden. Vandaag een kort bericht over de start met de bouw van het pauwenhok en de verwenochtend bij Woonzorgcentrum d’Amandelboom, zoals nagels lakken, mooi op de foto gaan en (hand)massages. Het vervolg van NL DOET is aanstaande zondag te vinden op onze website.

Voor meer foto’s, kijk onderaan dit bericht!

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

Daarna was het gelijk, ook voor Anne Brommersma, de handjes uit de mouwen, want er moest nog heel veel gebeuren

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

Dennis van der Tol hield de bouw nauwlettend in de gaten en ontfermde zich over de bouwtekening en de -instructies

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

De basis is gelegd. Nu hopen dat het aan het eind van de dag het helemaal klaar is

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

De NL Doet-locaties zijn deze dagen te herkennen aan deze banner. Deze hangt bij ‘dAmandelboom

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

De nagels van de bewoners kregen allemaal een behandelilng tijdens de verwenochtend in Woonzorgcentrum d’Amandelboom

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

Een handmassage behoorde ook tot de mogelijkheden

NLDOET 2018 De Bilt Bilthoven

De kapsalon was de hele ochtend volgeboekt

NL DOET 2018 vandaag van start!

KLIK hier voor meer foto’s en nabestellingen!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht