Sterrenbeelden tussen de voorjaarsbloeiers

Sterrenbeelden tussen de voorjaarsbloeiers, Schorpioen tussen de krokussen

Sterrenbeelden tussen de voorjaarsbloeiers. Als de krokussen en de narcissen bloeien ziet de wijk Brandenburg tussen Melkweg en Noorderkroon er altijd extra vrolijk uit.  Met zo’n helder voorjaarszonnetje erbij levert dit mooie plaatjes op.

Sterrenbeelden tussen de voorjaarsbloeiers

De narcissen staan vol in de knop op het veld van de Weegschaal.

Weegschaal tussen de narcissen

Op het speelveld van de Tweelingen staan de narcissen nu fleurig te bloeien.

Tweelingen tussen de narcissen

Vanaf de Tweelingen zien we de flats aan de Kometenlaan liggen. Het veld met fris gele narcissen maakt van dit   beeld wel een heel fleurig plaatje.

Sterren tussen de voorjaarsbloeiers

Schorpioen in de ochtendzon met krokussen en narcissen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht