Kun je even krabben? O ja, daar ja … yess!

Kun je even krabben?

Kun je even krabben?

De Westbroekse ooievaars zorgen ieder jaar weer voor leuke plaatjes. Zoals deze: kun je even krabben?

In de omgeving van de kerk van Westbroek bevinden zich dit jaar twee ooievaarsnesten. Op de kerk zelf zien we dit jaar geen nest. Jammer! Dit stelletje heeft het samen prima naar de zin. Zouden er al kleine ooievaartjes in het nest zitten?

Westbroek ooievaars

Westbroekse ooievaars

Bekijk ook onze eerdere reportages over de Westbroekse ooievaars!

Bekijk ook onze eerdere reportages over de ooievaars bij de Westbroekse kerk.Misschien zijn de kleintjes van toen wel de ouders van nu?

De Westbroekse ooievaars twee jaar geleden

De Westbroekse ooievaars een jaar geleden

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht