Sta jij met beide benen op de grond?

Defensie Infodagen bij Fysio Sport Visscher Groenekan

Defensie Infodagen bij Fysio Sport Visscher in Groenekan

Dan zijn de Defensie Infodagen Midden Nederland bij sportschool Fysio Fitness Visscher in Groenekan misschien wel wat voor jou!

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 strijkt Defensie neer bij Fysio Fitness Visscher in Groenekan voor de Defensie Infodagen Midden Nederland. Deze Infodagen zijn bedoeld om mensen een goed beeld te geven van het werken en leven bij Defensie. Daarbij kan men kennismaken met ons personeel en materieel (static show) en is er voorlichting over wat men moet kunnen om te mogen werken bij Defensie.

Werken bij Defensie

Ben je tussen 16,5 en 27 jaar en geïnteresseerd in een baan bij Defensie, geef je dan op voor deze infodag. Je maakt kennis met personeel en materieel en krijgt voorlichting over wat je moet kunnen om te mogen werken bij Defensie. Het spreekt voor zich dat je fysiek en mentaal op de proef gesteld wordt. Er is plek voor maximaal 200 kandidaten per dag dus schrijf je snel in via werkenbijdefensie.nl/events en kies voor het Defensie Midden Nederland event.

Kom gewoon kijken op de Defensie infodagen!

Je kunt ook gewoon een kijkje komen nemen. Er is uitgebreide informatie over banen bij defensie verkrijgbaar en aan de aanwezige militairen mag je alles vragen. Er staat een vloot defensievoertuigen opgesteld (static show). De Landmacht, Luchtmacht, De Marine en De Marechaussee zijn aanwezig. Er is een escape room, broekhanginstallatie, schietcontainer, bootcamp en kun je op de foto met een echte CV90 rupsvoertuig of een KMAR motor en nog veel meer. Kortom kom dat zien!

Fysio Fitness Visscher
Ruigenhoeksedijk 21
3737 MP Groenekan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht