10de Lammetjesdag groot plezier voor heel veel kinderen!

Lammetjesdag Korssesteeg Westbroek

Aan de gezichtjes van de kinderen te zien, was de Lammetjesdag weer een groot succes. Voor de 10de keer organiseerde de familie Lam, samen met vele vrijwilligers van de Agrarische Natuurvereniging Landschap  Noorderpark, een lammetjesdag op hun boerderij aan de Korssesteeg in Westbroek. 

Lief hoor zo’n lammetje op schoot. Maar soms spartelden ze wel een beetje!

Samen genieten van die lieve lammetjes is nog leuker!

De kinderen mochten ook in de tractor. Groot plezier!

Wie wilde, kon ook geschminckt worden

Die kleine kuikentjes zijn wel echt superlief!

Deze enorme koe is vooral een enorme lieverd. Deze peuter ging samen met opa die grote koe heus wel even aaien!

Heerlijk spelen op en in de doolhof van hooibalen

Een ritje op de pony was ook voor de allerkleinsten weggelegd

Deze lammetjes hebben het hooi onbtdekt. Best lekker!

10de lammetjesdag groot plezier voor heel veel kinderen!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht