Samen voor De Bilt Beursvloer 2018 groot succes!

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Zodra de Beursvloer was geopend, werd er direct flink ‘gehandeld’

Samen voor De Bilt organiseerde op 15 november in de sfeervolle Kapel op het Berg en Bosch-terrein een succesvolle Beursvloer. Biltse bedrijven en Biltse maatschappelijke organisaties ontmoetten elkaar daar.  Zij handelden in middelen, kennis & kunde en helpende handen. Wat de een over heeft of graag biedt,  heeft de ander net nodig. Het leverde 82 matches op met een maatschappelijke waarde van € 189.365,-

8e editie Beursvloer: 82 matches ter waarden van € 189.365,-

De Beursvloer is een netwerkevenement  tussen lokale bedrijven, stichtingen, verenigingen, de gemeente De Bilt en het onderwijs. Vooraf konden  mensen een workshop volgen met tips om goed te handelen op de Beursvloer.

Plukdoolhof

Als voorbeeld van een match werd de Plukdoolhof ingebracht. Reinaerde wil dit doolhof naast hun kinderboerderij de Schaapskooi aanleggen. Dit is een plek waar jong en oud  de vruchten van de struiken en bomen kunnen eten. Om dit te realiseren zochten ze oa groepen om de tuin aan te leggen. Hierop reageerde de Kiwanis Club direct enthousiast. Als tegenprestatie verzorgt Reinaerde een dag voor familieleden.

Gong!

Om 16.15 uur opende wethouder André Landwehr de Beursvloer met een slag op de gong en konden alle aanwezigen hun matches sluiten. De notaris legde de afspraken officieel vast. De accountant bepaalde vervolgens de geschatte maatschappelijke waarde.

Een greep

Een greep uit de mooie matches: De Totem biedt aan MENS De Bilt en Stichting Eet Mee een workshop ’OneMinute video maken’, Tap DELA gaat op de Julianachool een les over uitvaart verzorgen, Linsen Communicatie gaat Huize Het Oosten communicatieadvies geven, de Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt aan Steunpunt Vluchtelingen De Bilt een computercursus aan en Hotel Van der Valk De Bilt-Utrecht faciliteert serviesgoed aan Samenloop voor Hoop De Bilt.

Enthousiasme

Aan het eind van de middag sloot notaris Frans van Beek af met een slag op de gong Hij was trots op de grote opkomst en het enthousiasme tijdens de Beursvloer. Hieruit blijkt de maatschappelijke betrokkenheid in De Bilt. Uiteraard gaat het er nu om de komende tijd de matches te gaan uitvoeren.

Met dank aan

Samen voor De Bilt kon alleen deze Beursvloer organiseren door medewerking van veel organisaties zoals Aangenaam Ontwerp, de Keenschool, Bea Blauwendraat, Biltse Helpdesk, HLP images, Tap DELA, Park Berg en Bosch, etc. etc..

Samen voor De Bilt is het netwerk van maatschappelijke betrokken organisaties. Zij  stimuleren ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij kunnen dit werk doen door de financiële steun van hun founders: Rabobank Rijn en Heuvelrug, Reinaerde en het RIVM en van vele andere (bedrijfs) partners.

 

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Voorafgaande aan de Beursvloer was er een workshop ‘Matchen’

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Organisatoren van de Beursvloer Joanne Penning en Judith Boezewinkel geven een toelichting

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Locoburgemeester André Landwehr verricht de opening van de Beursvloer bij gongslag

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Stichting Collectie Jits Bakkeer (Karel Beesemer en Tibo van de Zand) in gesprek met Hetty Loeb (KNMI)

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

De ‘Matschmakers’ zetten alle zeilen bij om de match goed te begeleiden

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

De accountant en de notaris hadden het er druk mee om alle matches te verwerken

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Er werd gelukkig heel veel gelachen

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Tijdens de Beursvloer kwamen de lekkerste hapjes voorbij gemaakt en gepresenteerd door Chef Nicolas

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Sonne Copijn in gesprek met locoburgemeester André Landwehr

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Alle betrokken en ondersteunende partijen werden op originele wijze bedankt met handgeschreven borden

Samen voor De Bilt Beursvloer 2018

Rombout Verschoor en Sanne van der Zee maakten een filmverslag

KLIK hier voor het filmverslag!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht