Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

De eerste narcissen staan te bloeien in bos Voordaan in Groenekan. Nog even en het bos zal er sprookjesachtig uit zien. Duizenden narcissen zullen het bos dan geel kleuren. Een goed idee om hier binnenkort lekker te gaan wandelen!

Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

Enkele narcissen staan al te bloeien langs de waterkant

Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

Het bos is verder nog winters kaal. Maar het water brengt kleur en sfeer in het bos

Eerste bloeiende narcissen in Voordaan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht