Kunstwerk van Philippe van der Zeeuw ‘Vier Eenheid’ onthuld

Vierstee Maartensdijk

Edwin Plug, burgemeester Sjoerd Potters, Philippe van der Zeeuw en een vertegenwoordiger van JVW Bouw, onthullen gezamnelijk ‘Vier Eenheid’

Afgelopen zaterdag was het zover. Het kunstwerk van de Maartensdijkse kunstenaar Philippe van der Zeeuw ‘Vier Eenheid’ werd onthuld door de kunstenaar zelf, geholpen door burgemeester Sjoerd Potters, Edwin Plug (voorzitter Vierstee 2.0) en de aannemer JVW Bouw, die de Vierstee heeft gerenoveerd.

Het kunstwerk stelt de vier doelen van de Vierstee voor: sport, muziek, theater en bibliotheek. Tevens werd de cheque van 5000 euro overhandigd door Lions Club De Bilt-Bilthoven ter ondersteuning van de renovatie.

Vierstee Maartensdijk Onthulling Kunstwerk Philippe van der Zeeuw

Vele Maartensdijkers waren naar de onthulling gekomen. Hier toegesproken door Vierstee 2.0-voorzitter Edwin Plug

Vierstee Maartensdijk Onthulling Kunstwerk Philippe van der Zeeuw

Nog even op de kiek met de burgemeester: Edwin Plug, Philippe van der Zeeuw en Sjoerd Potters

Vierstee Maartensdijk

Edwin Plug krijgt uit handen van Gezinus Hagen de cheque van 5000 euro. Het geld is vorig jaar opgehaald met de Lucky Duck Race in Maartensdijk

Vierstee Maartensdijk Onthulling Kunstwerk Philippe van der Zeeuw

“Vier Eenheid”

Kunstwerk van Philippe van der Zeeuw ‘Vier Eenheid’ onthuld

KLIK hier voor de Lucky Duck race Maartensdijk!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht