De Smaak van Maartensdijk

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Een onaangekondigd koninklijk gezelschap nam het deze middag ten doop gehouden koekje ‘Vuursche Kroon’ van Bakker Bert Bos in ontvangst!

Afgelopen zaterdagmiddag en -avond werd voor de eerste keer De Smaak van Maartensdijk gehouden. Een culinair evenement in Vierstee, met deelnemers uit Maartensdijk, maar ook uit de omstreken. Een gevarieerde markt met voor elk wat wils.

Het was al direct lekker druk. Voorafgaand aan de opening, werd het kunstwerk “Vier Eenheid” onthuld, waarover we gisteren berichtten. De aanwezigen konden direct het culinaire diepe in. Er stonden een tal van lekkernijen te proeven en waren er de lekkerste zaken te koop.

Aan de Keukentafel

Tijdens “De Smaak van Maartensdijk” was Stichting Vierstee 2.0 zelf ook actief aanwezig. Middels een koffieschenkerij zamelde zij geld in voor de realisatie van het sociaal restaurant “Aan de Keukentafel”.

Koninklijk koekje van Bakker Bos

Op deze middag werd bij de officiële opening van het evenement ook een nieuw koekje ten doop gehouden door Bakker Bos: de ‘Vuursche Kroon’. Niemand minder dan Prinses Beatrix, met in haar gevolg Koningin Maxima en Prinses Laurentien, nam het eerste doosje Vuursche Kronen in ontvangst.

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Blond Indians! Een Maartensdijks initiatief die naast trendy werkkleding en kussens van gerecycled materiaal biedt, nu ook een lekker biertje heeft: even proeven? Jazeker!

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Burgemeester Sjoerd Potters stak zijn licht op bij het Maartensdijkse Tuinderij Eyckenstein

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Bonbon Margo was ook in Maartensdijk gekomen met chocolade, lekkere taarten en vruchtensiropen

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Landwinkel Groenekan en Bilts Heerlijk met de Dorpsmarkt De Bilt

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Dit was de kans voor de burgemeester en wethouder Madeleine Bakker-Smit om zich even te verhouden met het Koninklijk gezelschap

Vierstee Maartensdijk De Smaak van Maartensdijk

Ook Jelle Farenhorst van de JUMBO Maartensdijk was er met lekkere delicatessen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht