Kings Jazz & Lounge Bilthoven groot succes!

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Marie José Tiemstra & Band

Voor de eerste keer werd op Koningsdag in de Centrumkerk op de Junlianalaan de Kings Jazz & Lounge georganiseerd door Rotary Club Zandzegge Bilthoven. Naast veel vermaak, was vooral het doel om met de opbrengst een goed doel te steunen. De dames van Zandzegge hadden de Buddha’s Smile School in India gekozen én voor extra muziekonderwijs voor álle basisscholen in De Bilt en Bilthoven.

“Het is de eerste keer en dat is best spannend”, vertelt Ellen Julius, een van de organisatoren, “Je weet nooit wie er komen en met z’n hoevelen ze zijn.” Wij kunnen melden dat het enorm druk was en bovendien erg gezellig. Er traden drie bands/zangeressen op. Fleurine, Marie José Tiemstra & Band en Parllasard.

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Het was gezellig druk in de Centrumkerk

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Marie José en haar band hadden bovendien ook prima naar hun zin

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Miriam Lensen is een van de initiatiefnemers van de lounge, hier met een van de enthousiaste gasten

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Buiten was het ook gezellig

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Marie José tussen de loungers

Koningsdag Bilthoven 2018 Kings Jazz & Lounge

Iedereen, dus ook de dames van Zandzegge, hadden het prima naar hun zin

Kings Jazz & Lounge Bilthoven groot succes!

KLIK voor nabestellingen van Koningsdag 2018 Bilthoven HIER!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht