4 mei herdenking 2018 Maartensdijk

Dodenherdenking 4 mei 2018 Maartensdijk

Op het Maertensplein kwam een ieder tezamen voor de twee minuten stilte

Gisterenavond werd de 4 mei herdenking ook in Maartensdijk gehouden. Eerst was er een bijeenkomst in de Sint Maartenskerk waar toespraken werden gehouden door wethouder mevrouw Bakker-Smit, mevrouw Bertine Oostveen-De Rooij, de heer Andries van Amerongen en gedichten van leerlingen van School met de Bijbel uit Maartensdijk. Het slotwoord werd uitgesproken door Pastor Gerard de Wit. Daarna werd er een stille tocht gehouden naar het Maertensplein.

Muziekvereniging Kunst en Genoegen speelde koralen bij de vlag op het Maertensplein. Na het Taptoesignaal was het twee minuten stil, waarna couplet 1 en 6 van het Wilhelmus werd gezongen begeleid door Muziekvereniging Kunst en Genoegen. Ook werd hier een gedicht voorgelezen, waarna het gezelschap zich verplaatste naar het Servicecentrum Maartensdijk in Dijckstate voor een kopje koffie. Het was een mooie ingetogen ceremonie met veel betrokheid.

Dodenherdenking 4 mei 2018 Maartensdijk

De stille tocht van de Sint Maartenskerk naar het Maertensplein

Dodenherdenking 4 mei 2018 Maartensdijk

Veel belangstellenden waren naar de herdenking toegekomen

Dodenherdenking 4 mei 2018 Maartensdijk

Ook op het Maertensplein werd een gedicht voorgelezen door Rhodé van Ettekoven

Dodenherdenking 4 mei 2018 Maartensdijk

Na de twee minuten stilte klonk het Wilhelmus

4 mei herdenking 2018 Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht