Boekenbeurs WVT Bilthoven op 11 en 12 mei 2018

WVT Boekenbeurs

Duizenden boeken keurig op rubriek opgesteld. Dat vind je nergens op een tweedehands boekenbeurs !

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 vindt de jaarlijkse boekenbeurs in de WVT Bilthoven plaats. Duizenden boeken maar ook cd’s en grammofoonplaten, gesorteerd op onderwerp staan gesorteerd uitgestald te wachten om voor een zacht prijsje van eigenaar te wisselen. Het is de best georganiseerde tweedehands boekenbeurs van Nederland. Nergens staan de boeken zo gerubriceerd!

WVT Boekenbeurs

De medewerkers kunnen je heel goed op weg helpen

WVT Boekenbeurs

Ook de kinderboeken staan op rubriek

WVT Boekenbeurs en CD Beurs

En als het nergens meer onder valt, dan kun je hier nog altijd vinden wat je zoekt

WVT Boekenbeurs

Elk jaar is het weer een drukte van belang. Op tijd komen helpt!

Openingstijden:

Vrijdag 11 mei van 14.00-20.00 uur
Zaterdag 12 mei van 10.00-15.00 uur

Gratis entree

Talinglaan 10
3721 EA Bilthoven
030 228 4973

Boekenbeurs WVT Bilthoven op 11 en 12 mei 2018

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht