Nieuwe Ine Mine Julianalaan officieel geopend

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

Met het verwijderen van de strik waarmee de is ingepakt, opent wethouder Madeleine Bakker-Smit samen met Ine van Breda de nieuwe Ine Mine Bijous & Mode for You!

Vandaag was het feest op de Julianalaan 28A. De geheel nieuwe winkel van Ine Mine Bijous & Mode for You werd door wethouder Madeleine Bakker-Smit feestelijk geopend met een wervelende toespraak. De nieuwe winkel biedt plaats aan een nog groter assortiment kleding en bijouterie. Ine van Breda is dan ook heel gelukkig met deze nieuwe en grotere plek!

De plannen voor de indeling van de nieuwe winkel ontstonden in oktober vorig jaar toen al even bekend was dat deze plek vrij zou komen. De winkel is bovendien helemaal in eigen beheer omgetoverd tot wat Ine Mine zo bijzonder maakt. Ine’s echtgenoot Suardus en zoon Stijn hebben dit pand omgetoverd tot een waar paleis.

Nieuwe merken

Door de grotere winkel is er ruimte gekomen voor bijvoorbeeld twee nieuwe kledingmerken. Enjoy en K-Design werden tot voor kort door Monique Mode gevoerd en zijn nu nog steeds verkrijgbaar bij Ine Mine. Ook de Bijouterie is verder uitgebreid met bijvoorbeeld het Nederlandse juweliersmerk Lilly-jewelry met prachtige zilveren en gouden sieraden. Daarnaast horen de merken By Jam (sieraden), Bauer Basics (oorsieraden), Camps en Camps (sieraden) en Ikki (horloges en zonnebrillen) tot de vaste collectie van Ine Mine Bijous & Mode for You.

Sjalen Koningin

Een eretitel voor Ine van Breda is nog steeds ‘Sjalen Koningin’. Een werkelijk prachtige collectie siert ook weer haar nieuwe winkel. Van heinde en verre komt men naar Ine Mine voor haar collectie sjalen. “Zelfs collega-modewinkels verwijzen door,” vertelt Ine. “De collectie heeft nu nog een extra mooi plekje gekregen in de nieuwe winkel.”

Ine Mine by Dennis

Op de vrijgekomen plek op het Uilenpad verrijst de komende week een nieuwe winkel onder de naam Ine Mine by Dennis. Een winkel met mode accessoires en verrassende cadeaus voor mannen! Deze winkel wordt op 6 april geopend.

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

Ina van Breda houdt een korte toespraak en betrekt hier ook mevrouw Klumper (eigenaar van het pand en van Klumper Kaas & Delicatessen) én haar moeder (rechts gezeten) bij!

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

Het is gezellig druk voor de nieuwe winkel van Ine Mine

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

Een toast op de nieuwe winkel samen met wethouder Madeleine Bakker-Smit, Ine van Breda en haar man Suardus, die de inrichting en de verbouwing voor zijn rekening nam

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

In de nieuwe grotere winkel treffen de klanten bekende- en een aantal nieuwe merken aan!

IneMine Bilthoven Opening Julianalaan

Buiten klinkt gezellige muziek vanaf 78-toeren platen gedraaid door ‘DJ Play it again Sem’ met Semmy Prinsen

Nieuwe Ine Mine Julianalaan officieel geopend

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht