Oecumenische Pinksterdienst op Jagtlust

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

De openluchtdienst trok veel bezoekers

Vandaag vond de Biltse oecumenische openluchtdienst plaats op het grasveld voor Jagtlust. Acht kerken uit De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk en Hollandsche Rading nodigden hun leden uit om bij deze dienst aanwezig te zijn. Zij kwamen in grote getale om samen te zingen en te luisteren. Wethouder Madeleine Bakker-Smit opende de dienst met een korte toespraak.

De voorgangers van de Centrumkerk, Onze Lieve Vrouwekerk en de Woudkapel uit Bilthoven, de Opstandingskerk en de Immanuelkerk uit De Bilt, de Sint Maartenskerk en de Ontmoetingskerk uit Maartensdijk en de Adventkapel uit Hollandsche Rading verzorgeden gezamenlijk de oecumenische dienst. Er werd veel gezongen en ook voor de kinderen was speciaal een deel van dienst bestemd.

Veel muziek en zang

De muzikale begeleiding was in handen van een groot projectkoor én het Nederlands Brandweerorkest. Nummers als ‘Morning has broken’ van Cat Stevens en ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij, werden ten gehore gebracht. De collecte die deze morgen werd gehouden was bestemd voor Vluchtelingenwerk.

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Wethouder Madeleine Bakker-Smit opende de oecumenische dienst

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Het weer werkte ook mee, het was heerlijk warm op het grasveld voor Jagtlust

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Dominee Alkema beet het spits af

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Veel muziek van onder andere het Nederlands Brandweerorkest

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Iedereen zong mee

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

De voorgangers van deze ochtend gezeten op het bordes van Jaglust

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Een prachtig decor voor een openluchtdienst

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Voor de kinderen was een speciaal deel van de dienst bestemd

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Er hing een heel speciale sfeer

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Harold Oechies (Centrumkerk) nam ook een deel van de deinst voor zijn rekening

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Het groot projectkoor zorgde voor een mooie sfeer

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

Ook Lauk Spelberg verzorgde een deel van de dienst

Oecuminische dienst Jagtlust Bilthoven

‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij’

Oecumenische Pinksterdienst op Jagtlust

Voor mee foto’s en nabestellingen: KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht