Remko weer helemaal blij met zijn nieuwe Audi A7

De Rooij afleveren Audi A7 Bilthoven

Eric de Rooij feliciteert Remko Hooijer met zijn nieuwe Audi A7

Onlangs was het feest in de showroom van Autobedrijf De Rooij. Daar werd de eerste vernieuwde Audi A7 overhandigd aan de trotse eigenaar Remko Hooijer. “Toen ik de auto voor het eerst zag, twijfelde ik geen moment,” vertelt Remko. “Die wil ik hebben! Ik was al een poosje toe aan een nieuwe auto. De Audi A7 is voor mij dé auto. In deze auto heb ik het gevoel dat ik nog zélf aan het stuur zit.”

“Dit is mijn vijfde Audi,” vervolgt Remko Hooijer. “Daarvoor reed ik Frans. Toen ik een keer in een Audi reed was ik direct om. Rijdt en stuurt geweldig en de afwerking staat op eenzaam hoog niveau. Een Audi voelt vertrouwd en ik ben gewoon een Audi-fan geworden! Verder vind ik de service van Autobedrijf De Rooij heel goed en kan ik met de mensen prima opschieten.”

Unieke auto

Eric de Rooij: “Zoals deze Audi A7 rijdt er niet een in de wereld! Door de samenstelling van de ingebouwde accessoires kom je tot een unieke auto. Wij vinden het natuurlijk erg leuk dat wij een van de eerste vernieuwde Audi’s A7 mogen afleveren.”

Zwart

Waarom Zwart? “Ik bel altijd een Audi-techneut voor de kleur. Tot nog toe heeft zijn keuze me nog nooit teleurgesteld. Nee, het is niet altijd zwart geweest,” lachte Remco. Na de taart, die toepasselijk was versierd met 7 kaarsjes, gingen we naar de auto. Patrick Ramkema van het after sales team stond al klaar om Audi A7 uit te leggen. Dat ging hem overigens goed af. “De Audi A7 heeft een plezierige bediening die intuïtief werkt,” aldus Patrick. Remko is in ieder geval heel enthousiast over zijn aankoop.

Autobedrijf De Rooij
C. de Haasweg 14
3721 TK Bilthoven
030-2204836
info@derooijauto.nl
www.derooijauto.nl

De Rooij afleveren Audi A7 Bilthoven

Remko wordt door Patrick bijgepraat over de bediening

De Rooij afleveren Audi A7 Bilthoven

Dit kenteken wordt binnenkort vervangen……. De RDW heeft per ongeluk een serie kentekens uitgegeven met een afkorting van twee politieke partijen: de SP en FVD. Binnenkort worden alle auto-eigenaren met deze kentekens verzocht deze om te ruilen voor eentj zonder politiek statement. Voorlopig heeft Remko niet alleen een unieke auto, maar ook een uniek kenteken!

De Rooij afleveren Audi A7 Bilthoven

Een taart in de vorm van de Audi-ringen en speciaal vandaag voorzien van 7 kaarsjes!

Remko weer helemaal blij met zijn nieuwe Audi A7

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht