MENS De Bilt Jaaroverzicht 2017: een terugblik

MENS De Bilt Jaarverslag 2017 Anne Brommersma

Een van de geïnterviewde – Mien Houtzager – vertelde over haar ervaringen met MENS De Bilt

Vandaag presenteerde MENS De Bilt de “Terugblik MENS De Bilt “. Tien verhalen vertellen één verhaal namelijk wat doet MENS De Bilt voor de inwoners van gemeente De Bilt. Wethouder Anne Brommersma nam tijdens een feestelijke bijeenkomst het eerste exemplaar in ontvangst.

MENS DE Bilt wil dat iedereen op zijn of haar manier kan meedoen in de samenleving. Dat doen we met een aantal professionals en met ongeveer 275 vrijwilligers die meedraaien in allerlei projecten.

De verhalen zijn van mensen die vertellen over hun ervaring met MENS De Bilt. Die gaan over de ondersteuning door het sociaal team, de activiteiten van steunpunt mantelzorg, een project van de buurtsportcoaches, begeleiding door het jongerenwerk bij het oefenen en uitvoeren van een musical en projecten van welzijn zoals de Boodschappenplusbus en het maatjesproject.

Heeft u ook zo’n verhaal? U bent van harte welkom om dit met ons te delen. Mail naar communicatie@mensdebilt.nl.

Alle verhalen lezen? Klik dan HIER!

MENS De Bilt Jaarverslag 2017 Anne Brommersma

Alvorens tot de overhandiging van het jaarverslag en het aansnijden van de taart over te gaan, vertelde Evelien Ribbens (directeur MENS De Bilt) over de tot standkoming en het idee achter het jaaroverzicht 2017

MENS De Bilt Jaarverslag 2017 Anne Brommersma

Evelien Ribbens hoopt met dit jaarverslag de leesbaarheid te vergroten en de interesse te wekken voor wat MENS De Bilt allemaal doet. Anne Bromemersma beloofde in ieder geval het document te lezen,

MENS De Bilt Jaarverslag 2017 Anne Brommersma

Anne Brommersma, geholpen door Mien Houtzagers bij het aansnijden van de terugblik-taart

MENS De Bilt Jaarverslag 2017 Anne Brommersma

Eigenlijk zonde om zo’n mooie taart aan te snijden, maar hij was erg lekker!

MENS De Bilt Jaaroverzicht 2017 een terugblik

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht