Bubbles & Blessings Bilthoven nieuwe stijl

Bubbles and Blessings Bilthoven nieuwe tearoom

De cosy corner bij de haard van Bubbles & Blessings

Wie regelmatig bij Bubbles & Blessings te gast is, zal inmiddels de geheel vernieuwde inrichting zijn opgevallen. “Wij willen graag blijven verrassen en onze gasten op de leukste manier ontvangen. Daar hoort ook bij dat je af en toe je inrichting weer eens onder handen neemt”, aldus Jacqueline Teunissen van Bubbles & Blessings.

High Tea

“Ook onze tearoom op de eerste verdieping, die uitstekend geschikt is voor familie-, vrienden- en bedrijfsbijeenkomsten, heeft een metamorfose ondergaan. Nieuwe meubels met een pittig kleurdesign en aansprekende kunst aan de muur”. Deze ruimte wordt steeds vaker benut. De dag voor ons bezoek waren er nog 80 gasten voor een high tea. Ook de Bed & Breakfast draait prima met een bezettingsgraad van 70 tot 90%. “Wij krijgen gasten van diverse bedrijven uit Bilthoven, maar niet zelden in het weekend ook families die hun ouders in Bilthoven komen opzoeken”, vult Jacqueline aan.

Blijven ontwikkelen

“Bubbles & Blessings blijft zich verder ontwikkelen”, vervolgt Jacqueline. “We gaan dan ook weer uitbreiden. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij willen onze gasten blijven verrassen en zitten wat dit betreft nooit stil. Wij gaan daarom uitbreiden en nieuwe activiteiten ontplooien.”

Uitbreiding Bed & Breakfast

Ook hier gaat Bubbles & Blessings op de ingeslagen weg verder. Jacqueline hierover: “In de toekomst willen we ook onze Bed & Breakfast-activiteiten uitbreiden. We zijn druk bezig met plannen hiervoor te ontwikklen. Vanzelfsprekend wordt deze nieuwe B&B weer gelinkt aan Bubbles & Blessings. Ik kan niet wachten.”

Geloof in de toekomst

“Ik geloof echt in de toekomst van Bubbles & Blessings”, sluit Jacqueline af. “Ondanks dat we nu midden in een bouwput zitten en zelfs weken waren afgesloten van het centrum, weten onze gasten ons prima te vinden. Desnoods lopen ze even om. Als alles klaar is, gaan we daarvan maximaal profiteren met een geheel vernieuwd Vinkenplein!”

Bubbles and Blessings Bilthoven nieuwe tearoom

Jacqueline Teunissen is met recht trots op haar vernieuwde Bubbles & Blessings

Bubbles and Blessings Bilthoven nieuwe tearoom

Een gezellig ingerichte ruimte me aansprekende kunstobjecten

Bubbles and Blessings Bilthoven nieuwe tearoom

Ideaal geschikt voor een high tea, bedrijfs-, vrienden- en familiebijeenkomsten

Bubbles & Blessings Bilthoven nieuwe stijl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht