Nieuwe zitbank voor de Vierstee Maartensdijk

Vierste Maartensdijk Nieuwe zitank door Reiaerde gemaakt

De makers en begeleiders mochten als eersten de bank uittesten op zijn nieuwe plek ‘Het Plaatsje’ van de Vierstee. Ze waren bovendien erg blij en trots op het resultaat

Vandaag is een mooie houten (opklapbare) zitbank voor bij de Vierstee onthuld. Deze ruim 3 meter lange bank staat op het “plaatsje” bij het horeca gedeelte. Hiermee wordt “Het Plaatsje’ een heerlijke plek om even uit te puffen na het sporten of gewoon met een bakkie koffie met elkaar bij te kletsen.

Gemaakt door cliënten van Reinaerde

De bank is met grote zorg en toewijding gemaakt door cliënten van Reinaerde het Burgje in Odijk en wordt door Rotary De Bilt – Bilthoven aan de gemeenschap van Maartensdijk en de Vierstee aangeboden. Stichting Vierstee 2.0 heeft hierbij de benodigde “hand en span diensten” geleverd. Al met al een bijzondere samenwerking met een mooi eindresultaat.

Rotary De Bilt-Bilthoven

Zowel de makers van de bank van Reinaerde, Vinnie en Rob, en hun begeleider Marcus als bestuurders van Rotary De Bilt/Bilthoven en Stichting Vierstee 2.0 waren bij de feestelijke oplevering aanwezig. “Stichting Vierstee 2.0 is samen met de gebruikers van de Vierstee, Rotary De Bilt – Bilthoven enorm dankbaar dat zij het mogelijk gemaakt hebben dat de bank gerealiseerd kon worden. Deze gaat echt een stukje “toegevoegde waarde” voor de Vierstee en al zijn gebruikers geven!” voegde Edwin Plug nog toe.

Voor meer informatie over Reiaerde het Brugje in Odijk: https://www.groendienstenreinaerde.nl/

Vierste Maartensdijk Nieuwe Bank door Reiaerde gemaakt

De inleiding werd door Edwin Plug (voorzitter Vierstee 2.0) gedaan en benadrukte hoe blij de Vierstee en haar gebruikers zijn met deze nieuwe bank en ook de manier waarop dit project tot stand is gekomen

Vierste Maartensdijk Nieuwe Bank door Reiaerde gemaakt

Een van de makers legde aan de aanwezigen uit hoe de bank is gemaakt en wat daar voor nodig was om tot een slimme bank te komen die kan worden opgeklapt

Vierste Maartensdijk Nieuwe Bank door Reiaerde gemaakt

Jeroen ter Burg (voorzitter Rotary De Bilt-Bilthoven) draagt de bank over aan de Vierstee

Vierste Maartensdijk Nieuwe Bank door Reiaerde gemaakt

Ook de aanwezige bestuursleden van Rotary De Bilt-Bilthoven mochten de bank natuurlijk ook even gezamenlijk uitproberen: v.l.n.r. Klaas Kuiken, Ad van Zijl, Jeroen ter Burg en Alexander Tchernoff

Vierste Maartensdijk Nieuwe Bank door Reiaerde gemaakt

Een bescheiden plekje waarin wordt aangegeven dat de Rotary de zitbank mogelijk heeft gemaakt

Nieuwe zitbank voor de Vierstee Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht