Indian summer in De Bilt en Bilthoven

Heerlijk nazomeren in de herfst

Knalrode esdoorns langs de Joos van Clevelaan in Bilthoven

Vandaag is rood, ..het rood van de esdoorn, de amberboom, de Amerikaanse eik. Wat een feest als de blaadjes van de bomen weer rood kleuren! Opvallend langs de Joos van Clevelaan, de Berlagelaan en de wijk Brandenburg in Bilthoven. Maar ook langs de Waterweg, de Henrica van Erpweg, de Tuinstraat en de Crutzenlaan in De Bilt. Kijk maar!

Langs de Berlagelaan in Bilthoven kleurt het ook ieder jaar weer prachtig rood

Ook hier in de wijk Brandenburg te Bilthoven

Henrica van Erpweg wordt heel mooi in de herfst

Prachtig rood langs de Tuinstraat in De Bilt

Vandaag is rood

Esdoorns in de omgeving van de Crutzenlaan

Indian summer in De Bilt

Fietstunnel en esdoorns bij de Crutzenlaan

Samen op de fiets in een decor van brandrode amberbomen langs de Waterweg in De Bilt

Samen op de fiets in een decor van brandrode amberbomen langs de Waterweg in De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht