De Kroeg viert 3-jarig bestaan met glitterdisco!

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Alle vrijwilligers kregen een bloemetje mee

Vrijdagavond was het weer De Kroeg. Deze editie was extra feestelijk, want precies drie jaar geleden startte dit initiatief. “Het wordt steeds drukker en gezelliger en steeds meer (jong) volwassenen weten De Kroeg te vinden”, vertelt Wilma van Poelgeest (MENS De Bilt). 

De Kroeg is een initiatief van MENS De Bilt die dit samen organiseert met medewerkers van Reinaerde, Zideris, Abrona, Thomashuis Maartensdijk en Restaurant Bij de Tijd voor hun cliënten en bewoners met een verstandelijke beperking. Al met al een groot team vrijwilligers die elke maand een fantastisch feest organiseert! Niet voor niets werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en kregen allemaal een bosje bloemen van de feestgangers!

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Macarena! Dat viel nog niet mee om alle bewegingen na te doen

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Kunstschilder Luuk (Reinaerde) had speciaal voor deze gelegenheid een schilderij gemaakt. Wilma van Poelgeest nam dit bijzondere kunstwerk graag in ontvangst

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Even een beetje rust? Ook dat kan tijdens De Kroeg er zijn spelletjes genoeg

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Ook Kim had het prima naar haar zin op de dansvloer

MENS De Bilt De Kroeg Disco

Niet alleen De Kroeg was jarig, ook voor deze dames werd gezongen en trakteerden de feestgangers op chocola

MENS De Bilt De Kroeg Disco

De DJ’s van The Boogie Express, die geheel belangeloos optraden!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht