Sinterklaas is aangekomen in Maartensdijk

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Ook Sinterklaas en de burgemeesters dansten vrolijk mee

Traditioneel is de intocht van Sinterklaas in Maartensdijk één groot feest. Burgmeester Sjoerd Potters, samen met kinderburgemeester Carmen Braak verwelkomde de Goedheiligman. Er werd gezongen, gedanst en heel veel plezier gemaakt! Onderaan het bericht staat een linkje met nog meer foto’s en voor bestellingen!

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Sinterklaas kwam na de rijtoer aan op het Maertensplein

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Waar veel handen werden geschud

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Een warm welkom!

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Sint Nicolaas werd verwelkomd door burgemeester Sjoerd Potters en kinderburgemeester Carmen Braak

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Het was heel gezellig

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Niemand had na het dansen nog koud

Sinterklaas intocht Maartensdijk

Uit volle borst: Zie ginds komt de stoomtrein…..

FOTO’S BESTELLEN? KLIK HIER!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht