Dr. Letteplein in de bloemetjes

Gele zonnehoed geeft zonnige uitstraling aan het plein

De blaadjes vallen van de bomen en de meeste bloemen zijn nu wel uitgebloeid, maar op het Dr. Letteplein bloeien veel bloemen nog vrolijk door. Ze geven het plein een vrolijk aanzicht!

De knalroze echina heeft het hier nog prima naar zijn zin

De Dr. Lettebank, ter nagedachtenis aan de zo gewaardeerde gemeente-artsen Dr. Lette sr. en Dr. Lette jr. , is onlangs verplaatst, maar intussen weer helemaal “op z’n plek”

De gele bakstenen van dit appartementencomplex geven het plein een zonnige uitstraling

Dr. Letteplein

Dr. Letteplein in de bloemetjes

Kijk voor informatie over het Dr. Letteplein eens op de site van de Historische Kring d’Oude School

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht