De Bilt in Debat 13 maart 2019 in Het Lichtruim

De Bilt in Debat in Het Lichtruim Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Tijdens de 2018-editie: een vol podium, een volle zaal en vijf camera’s die het debat volgden

Op woensdag 13 maart a.s. wordt de derde editie van De Bilt in Debat gehouden. Tijdens deze editie wordt er teruggeblikt met de aanwezigen en de politieke partijen op zaken als het formeren van de raad, het samenwerken en wat er terecht is gekomen van de verkiezingsbeloftes. Bovendien wordt er vooruitgeblikt op de provinciale verkiezingen.

Er staan in de provincie grote veranderingen op stapel, waar de gemeente niet altijd vat op heeft. Stel dat de Provincie Westbroek aanwijst als Windmolenlocatie of de vraag rond de rode contour (waar buiten niet gebouwd mag worden) terug legt bij de gemeente. Hoe wendt onze gemeenteraad dan zijn macht aan om in de provincie onze belangen te behartigen? En welk stemadvies hebben zij voor ons? Het debat wordt geleid door Bart van Gerwen. Op 13 maart wordt het gesprek aangegaan. U bent van harte welkom om mee te doen en ze het vuur aan de schenen leggen. Het doet er toe!

Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2
Datum: woensdag 13 maart 2019
Tijd: 20.00-22.00 uur
Toegang: gratis, vooraf aanmelden gewenst. Vol is vol. Aanmelden KLIK hier.

De Bilt in Debat is een initiatief van IDEA Bibliotheek Bilthoven en het Kunstenhuis De Bilt Zeist

De Bilt in Debat in Het Lichtruim Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Ook tijdens de derde editie zal Bart van Gerwen de degens kruisen met de politiek

De Bilt in Debat in Het Lichtruim Gemeenteraadsverkiezingen 2018

In 2018 ontstonden interessante gesprekken met beloftes. Wat is daarvan terecht gekomen?

De Bilt in Debat in Het Lichtruim Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op maart vorig jaar was er geen gebrek aan belangstelling. Komt u weer?

De Bilt in Debat 13 maart 2019 in Het Lichtruim

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht