Oldtimerdag De Koperwiek weer succes!

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

De oudste oldtimer is zeker deze A Ford Roadster uit 1930

Vandaag was het feest in De Koperwiek en De Biltse Hof. De bewoners gingen een middagje uit in een stoet heuse oldtimers. Wij waren er bij toen de bewoners van De Koperwiek vertrokken met een prachtig gepoetste vloot oldtimers. Het geheel werd georganiseerd door Christiaan van Nispen (Stichting RallyTours) en Judith Scheepstra (dagbestedingsondersteuner De Koperwiek). Burgemeester Sjoerd Potters was aanwezig om samen met Derk-Jan Geest het lint door te knippen als start van de dag!

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

Christiaan van Nispen richt het woord tot de aanwezigen om nog eens onder de aandacht te brengen dat de dag geheel door vrijwilligers wordt gerund, inclusief de verkeersregelaars die onderweg alles veilig doen verlopen

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

Burgemeester Sjoerd Potters knipt samen met de heer Derk-Jan de Geest het lint door als openingshandeling van alweer de 3e Oltimerdag van Bilthuysen.

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

De dames Sorelle Cantanti maken het feest compleet en zingen klassiekers; hoe kan het ook anders!

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

Nog even op de foto met de burgemeester. De heer Derk-Jan De Geest was vroeger werkzaam bij de importeur van Rolls Royce en Bentley, toen nog gevestigd op de Maliebaan in Utrecht! Bovendien is hij de initiatiefnemer van dit fantastische evenement!

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

Trots gezeten in een Triumph TR 3A met het draaiorgel op de achtergrond die voor een lekker ‘Amsterdams’ sfeertje zorgde

Oltimerdag De Koperwiek Bilthoven

Daar gingen ze dan! Toeterend en zwaaiend de poort uit!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht