Zomerconcerten Beerschoten vandaag van start!

Zomerconcert juni 2017 De Tissues in Beerschoten De Bilt

Zomerconcert juni 2017 met De Tissues in Beerschoten De Bilt

Vanmiddag was het eerste zomerconcert van een serie van vier gehouden op het landgoed Beerschoten. Het was een warme middag met twee acts van Marie José & Friends voor de pauze en De Tissues na de pauze. Deze laatste act hebben we kunnen vastleggen in beeld. Het volgende concert is op zondag 2 juli a.s. met medewerking van de Koninklijke Biltse Harmonie en begint om 14.00 uur.

De Tissues is een enthousiast zangkoor van negen vrouwen en zes mannen. Zij vinden het heerlijk om met elkaar te zingen. Het koor staat al sinds de oprichting in 1995 ( 1994) onder leiding van Jan van Ingen. Het repertoire bestaat uitsluitend uit Nederlandstalige liedjes. Ooit begonnen met alleen smartlappen, is het repertoire tegenwoordig heel divers, met nummers van Jan Smit, Nick & Simon, Andre van Duin, Andre Hazes etc., met een hoog meezing gehalte.

Zomerprogramma 2017:

2 juli: met KBH (Melodie Percussiegroep en Groot Harmonieorkest)

16 juli: Harmonie Orkest SHOPU en het Soester Knollenkoor Apollo

3 september: met KBH (Klein Harmonieorkest en Weathertown Bigband)

Plaats: Beeldentuin Paviljoen Beerschoten, Holle Bilt 6A, De Bilt; aanvang 14.00 uur; bij slecht weer gaan de concerten niet door.

Een vertolking van André van Duin’s Als je Huilt

Een solo van een levenslied; zakdoekje bij je?

Met veel plezier zongen De Tissues

Hij was maar een Clown, van Ben Cramer

Bijna alle toeschouwers zaten lekker in de schaduw van de bomen

De kleding van De Tissues vormde een mooi contrast met de groene omgeving

Tussendoor een lekker ijsje halen bij Lars

Lekker zingen, daar draait het bij De Tisseus uit De Meern om

Er zitten twee Motten in m’n ouwe jas…

Een lekker ontspannen middag

Met gezellig publiek

Zomerconcert juni 2017 De Tissues in Beerschoten De Bilt

René Klinkhamer vertelde over dit concert en de komende Zomerconcerten

Zomerconcerten Beerschoten vandaag van start!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht