Marktdag met Oldtimers een dag vol activiteiten

Markt- en Oldtimerdag 2018

Een gezellige drukte tijdens de Markt- en Oltimerdag tijdens een eerdere editie

Zaterdag 14 september vindt vanaf 10.00 uur de 11de editie van de Marktdag plaats met maar liefst 150 kramen. Naast de Oldtimerdag en de Vrijetijdsbraderie vinden er nog vele activiteiten plaats. Een overzicht:

Rommelmarkt
In een gezellige opstelling vindt u veel kramen met leuke spulletjes.

Boekenmarkt
Op de grote tweedehands boekenmarkt  vindt u boeken in allerlei genres. Een deel is ter beschikking gesteld door de bibliotheken van de gemeente Utrecht. De bibliotheekboeken kosten deze dag € 1,-, kinderboeken € 0,50 en niet-bibliotheekboeken zijn € 2,-.

Kledingmarkt
Op de kledingmarkt wordt dames- en kinderkleding van goede kwaliteit aangeboden voor een mooie prijs.

Markt- en Oldtimerdag De Bilt

Boeken en curiosa zo ver als je kan kijken

Bloemenkiosk
Bij de bloemenkiosk kunt u uzelf verwennen met mooie bos bloemen of een prachtig bloemstukje. Wees er deze dag snel bij, want op = op.

Fruit en Lekkernijen
In deze kramen zijn weer allerlei heerlijkheden te koop.

Marktdag terrassen met vele optredens!
Op twee terrassen kunt u deze dag genieten van verschillende lekkernijen of een heerlijke lunch. Er is een terras op het kerkplein en eentje op de Dorpsstraat beide met een podium met vele optredens van bands, ensembles en dansers!

Oldtimerdag De Bilt een Dorpsstraat vol nostalgie

Oldtimerdag De Bilt een Dorpsstraat vol nostalgie

Oldtimerdag De Bilt

Door de grote belangstelling vinden er op 14 september maar liefst twee starts plaats met in totaal 180 oldtimers. In de ochtenduren om 10.30 uur gaat de eerste stoet op en rond 12.30 uur de. In de loop van de middag keren de oldtimers weer terug op de Dorpsstraat.

Oldtimerdag 2018

Deze Chevrolet Bel Air schitterde in 2018

Bus 27 én bus 316
Dit jaar zullen ook Bus 27 en Bus 316 weer meerijden. De bussen rijden ook mee met de oldtimerdag. Bus 27 rijdt mee met de eerste rit om 10.30 uur in de stoet met oldtimers. Bus 316 rijdt mee met de tweede start om 12.30 uur. De route is c.a. 70 kilometer en gaat door de mooiste plekjes van onze regio. Een kaartje kost € 10,-. Het is een unieke ervaring om met samen meer dan 100 oldtimers deze rit te rijden.
Om 14.30 uur rijdt Bus 27 nog een mooie route door de gemeente De Bilt. Deze route is c.a. 30 km en duurt ongeveer een uur. De kosten hiervoor bedragen € 5,-.

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2016

Bus 27 is dit jaar ook weer van de partij

Rondleiding Kerktoren
Het is zaterdag ook Open Monumentendag en men  de toren van de Dorpskerk in De Bilt beklimmen. Na een klim wordt deze inspanning beloond met een fraai uitzicht over “Het Oude Dorp van De Bilt”, Bilthoven, Zeist en De Uithof ook Utrecht is ook goed zichtbaar. Bovendien vertellen deskundige gidsen u tijdens en na de klim u van alles over de toren, die als bijnaam Peperbus heeft. Vanaf 10.15 uur vertrekt er om het half uur een groep naar boven (om kwart over en kwart voor het hele uur). Minimale leeftijd 10 jaar.

KLIK voor het volledige programma HIER!

Markt- en Oldtimerdag De Bilt 2018

Rondleidingen op de Dorpskerktoren

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht