Bubbles & More feestelijk geopend

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

Gastspreker Frans van Beek heeft veel respect en waardering voor de inzet van Jacqueline Teunissen in Bilthoven

Na 10 weken van inrichten, was het dan zo ver: Bubbles & More werd afgelopen donderdag feestelijk geopend! De inrichting was tot op de avond zelf geheim gehouden! De vele gasten keken dan ook hun ogen uit nadat zij via de rode loper de nieuwe winkels konden bekijken.

Flinke zet in de goede richting

Toen het gezellige winkeltje Aux Couleurs du Temps sloot, vond Jacqueline Teunissen dat erg jammer. Het idee borrelde op om zelf een dergelijke winkel te beginnen als verlengstuk van Bubbles & Blessing. Zelf de ingrediënten voor een High Tea maken en dat klanten deze heerlijkheden ook kunnen kopen. “Dat geldt ook voor de bloemen en het servies,” vertelt Jacqueline. “We houden van elke dag verse bloemen en onze klanten en het winkelend publiek kunnen daar nu ook thuis ook van genieten. Vinden mensen het servies mooi, het is in onze winkel Bubbles & Home te koop. Bij Bubbles & More staan gezelligheid, kleur en warmte op nummer een. Ik wil mijn gasten en klanten graag een levendige en vrolijke sfeer bieden die ze zowel in onze winkels als thuis kunnen ervaren.”

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

Jacqueline Teunissen omringt door haar familie en genodigden: “Kom we gaan kijken!”

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

De nieuwe winkels in de Passage van de Kwinkelier. De inrichting was tot het laatste moment geheim gehouden

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

De genodigden keken hun ogen uit bij Bubbles & Home

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

Veel genodigden namen alvast wat lekkers mee van Bubbles & Bakery

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

Het is goed toeven bij Bubbles & Bloom tussen prachtige bossen bloemen en planten

Openng Blessings and More Jacqueline Teunissen

Indisch koor Lagu Jiwa uit De Bilt verhoogde de sfeer met een paar prachtige liederen

Meer weten over Bubbles & More? KLIK hier!

Bubbles & More, Vinkenlaan 25 en Kwinkelier Passage
3722 AH Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht