Anton Heyboer expositie en rondleidingen bij Veldhoven Interieurs Bilthoven

bij Veldhoven Interieurs Bilthoven. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Anton Heyboer Expositie bij Veldhoven Interieurs Bilthoven

Bij Veldhoven Interieurs op de Vinkenlaan in Bilthoven is op dit moment een bijzondere collectie van het werk van Anton Heyboer te zien. De werken maken deel uit van de zogenaamde Twin Collectie en zijn eigendom van de tweelingzussen Trees en Willy van Kleef. Door hun persoonlijke contact met Heyboer hebben zij een interessante collectie kunnen opbouwen. De expositie is georganiseerd vanwege de 15e sterfdag van de kunstenaar en is nog tot en met 31 december 2020 te zien.

Rondleidingen op 11 en 12 december 2020

De eigenaressen van de werken geven op 11 en 12 december 2020 rondleidingen bij Veldhoven Interieurs. Vanwege de veiligheid  kan dit alléén op inschrijving en gebeurt dit met inachtneming van de geldende Corona-maatregelingen. Een mondkapje is verplicht. In totaal kunnen er maximaal 24 geïnteresseerden deelnemen. Trees en Willy geven de toehoorders daarbij een prachtig inkijkje in het leven van Anton Heyboer en vertellen over hun interesse in de kunstenaar en zijn werk.

Wees er snel bij!

De rondleidingen zijn gepland op vrijdag 11 december 2020 om 14:00 uur en op zaterdag 12 december 2020 om 11:00 uur en om 12:00 uur. Inschrijven kan via welkom@veldhoveninterieurs.nl of telefonisch via 030-2282591. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Anton Heyboer Expositie bij Veldhoven Interieurs Bilthoven. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Verspreid door de toonzaal hangen vele werken van Anton Heyboer

www.veldhoveninterieurs.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht