Veldhoven Interieurs sluit jubileumjaar in stijl af met een jubileumboek

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar

De eerste twee exemplaren overhandigde Janine Veldhoven aan haar twee dochters Inge en Marloes

Afgelopen vrijdag was het een bijzondere avond bij Veldhoven Interieurs. Na een jaar vol van evenementen rondom het 100-jarig bestaan, werd het jubileumjaar afgesloten met de presentatie van het boek ‘100 Jaar Veldhoven in Vogelvlucht’. Janine Veldhoven reikte de eerste twee exemplaren uit aan haar dochters Inge en Marloes.

Het boek geeft een inkijkje in 100 jaar Veldhoven met een voorwoord van burgemeester Sjoerd Potters. “In de afgelopen 100 jaar is er veel archiefmateriaal bewaard gebleven”, vertelt Janine aan de vele aanwezigen. “Dit is vooral te danken aan de bewaardrift van mijn opa. Zonde om te laten liggen en er niets mee te doen, was de mening van Jan Kramer, een vriend van mijn vader. Hij deed het aanbod om te helpen bij de totstandkoming van het boek en zo geschiedde. Onze voormalig stagiair Aaron Preyer heeft het geheel vormgegeven en heeft de juiste balans gevonden tussen tekst, beeldmateriaal en vormgeving. Het resultaat ligt hier voor ons en ik mag wel zeggen dat het al mijn verwachtingen heeft overtroffen!”

Opbrengst naar KIKA

Het boek is bij Veldhoven Interieurs te koop voor € 25,-. “De opbrengst van de verkoop zullen we doneren aan de Stichting KIKA, zodat wij het met het benefietdiner bijeengebrachte bedrag van ruim € 4.100,00 nog verder kunnen aanvullen”, vult Janine aan.

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar

Vele klanten en relaties waren naar de jubileumreceptie gekomen

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar

Janine Veldhoven sprak de aanwezigen toe

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar

Het boek werd door menigeen bekeken én gekocht!

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 jaar

Ruby+ zorgt voor een lekker sfeertje gedurende de jubileumreceptie

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht