Open Dag van de Bouw bij Opleidingsinstituut SPG in Bilthoven

SPG Bilthoven Open dag van de Bouw zaterdag 15 juni 2019

Enthousiaste leerlingen van SPG Bilthoven nodigen je graag uit om je te laten zien hoe leuk hun vak is!

SPG Midden Nederland (Stichting Praktijkopleidingen Grond- Weg- en Waterbouw) opent haar deuren tijdens de Open Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni 2019. Het op de P.C. Staalweg 100 te Bilthoven (Larenstein) gevestigde opleidingsinstituut leidt jongeren op tot straatmaker, vakman grond-, weg- en waterbouw en tot machinist. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je terecht om te kijken en te ervaren wat deze mooie bedrijfstak te bieden heeft.

Over SPG

In 1985 is SPG opgericht door een aantal bedrijven en verzorgt opleidingstrajecten in de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg), ofwel, vier dagen werken en één dag naar school. De nadruk van de opleidingen is praktijkgericht. Jongens die van aanpakken weten en geen moeite hebben met vroeg opstaan krijgen de gelegenheid een echt vak te leren. In de avonduren kan worden doorgeleerd en verzorgt SPG een opleiding tot Uitvoerder Infra.

Nieuwsgierig?

Kortom, ben en je nieuwsgierig en altijd al een straathamer willen vasthouden of even op een minigraver of shovel willen zitten? Kom dan naar De Open Dag van de Bouw bij SPG en neem deel aan heuse challenge!. De Koffie met gebak staat bovendien klaar!

Wegsignalering hoort ook bij het vak

SPG Bilthoven Open dag van de Bouw zaterdag 15 juni 2019

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht