Gilde Personeel bestaat precies 5 jaar!

Erwin Wever Gilde Personeel gaat bouwen op Larenstein Bilthoven

Erwin Wever tussen de molshopen waar straks het groenste gebouw van Larenstein zal verrijzen

Op 11 maart 2015 ging Erwin Wever naar de Kamer van Koophandel om zich officieel in te schrijven als ondernemer. De inschrijving gebeurde nog in het Drentse Emmen, maar vlak daarna pakte Erwin de auto om definitief te verhuizen en te gaan ondernemen in De Bilt. “De beste keuze die ik ooit gemaakt heb en wat een fijne gemeente om te werken en te wonen”, vertelt Erwin. “Ons uitzendbureau is de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben onze activiteiten uitgebreid in diverse sectoren. Om de toekomstplannen en de groei nog beter te faciliteren hebben wij een perceel gekocht op Larenstein en we gaan bouwen! Waar nu nog een grasveld met molshopen is, verrijst binnenkort een modern en vooral duurzaam gebouw.”

Onlangs ondertekende Erwin het contract met de gemeente De Bilt voor de aankoop van dit perceel. “Het gebouw wordt duurzaam”, vervolgt Erwin. “Geen gasaansluiting, maximaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Wij willen zo het groenste gebouw van Larenstein bouwen.

Opleidingen

Naast uitzendbureau is Gilde Personeel ook een opleider voor het eigen personeel én steeds vaker ook voor derden! “Wij willen graag mensen omscholen of bijscholen om op deze manier hen te helpen verder te komen”, vervolgt Erwin. “We bieden de opleidingen BHV, VCA (Basis en VOL), EHBO, Kinderreanimatie (PBLS), Verkeersregelaar en de cursussen Veilig Werken Langs de Weg, met de kettingzaag en met de bosmaaier. Op de nieuwe locatie krijgen we een goed geoutilleerde opleidingsruimte, waar we de cursisten maximaal kunnen ondersteunen. De opleidingen voor ons eigen personeel zijn bovendien gratis. Zij investeren alleen een stukje vrije tijd.”

Samenwerking

Erwin Wever benadrukt dat het hele plan in nauwe samenwerking is gedaan met de gemeente De Bilt. Daarnaast zijn ook Automobielbedrijf De Rooij en Bouw- en Schildersbedrijf Joh. van Doorn betrokken bij het nieuwbouwplan. Samen trekken zij op bij de invulling van de plannen voor het gebouw.

Voor verdere informatie www.gildepersoneel.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht