Lentekriebels op Beerschoten

Lentekriebels op Beerschoten

En waarom zou je op maandagmorgen je lentekriebels niet op Beerschoten uitleven? Het voormalig koetshuis schittert in de voorjaarszon. Juist nu de bomen nog kaal zijn, komt het koetshuis prachtig uit. 

De achterkant van huize Beerschoten ligt nog in de schaduw. Het ijs op het water is mat en ligt te smelten.

Huize Beerschoten

De Konijnenberg

Het is lekker lopen op dit grillige bomenlaantje met je hondje in je kielzog

Lentekriebels op Beerschoten

De Karpervijver met de trappen ligt er zonnig bij

Lentekriebels op Beerschoten

Lentekriebels op Beerschoten

Lentekriebels op Beerschoten

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht