Gilde Personeel opent nieuw pand op Larenstein

Wethouder Madeleine Bakker-Smit knipt samen met Erwin Wever het lint door van het nieuwe pand

Wethouder Madeleine Bakker-Smit knipt samen met Erwin Wever het lint door van het nieuwe pand

Afgelopen week vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe pand van Gilde Personeel op het Bedrijventerrein Larenstein. Niemand minder dan wethouder Madeleine Bakker-Smit knipte, samen met directeur Erwin Wever, het lint door. In haar toespraak memoreerde zij hoogtepunten van 6,5 jaar Gilde Personeel. Zij schetste ook het belang van dit uitzendbureau voor de werkgelegenheid in de gemeente De Bilt. Twee dagen lang was het feest voor familie, relaties, genodigden en natuurlijk het personeel!

Erwin Wever is erg blij met zijn nieuwe pand. “De oplevering is precies op tijd, want ons uitzendbureau is de afgelopen ruim zes jaar flink gegroeid,” aldus Erwin. “Bovendien hebben we onze activiteiten verder uitgebreid, ook in voor ons nieuwe sectoren. Dit pand sluit perfect aan op onze toekomstplannen en kan de groei faciliteren. Bovendien is het een duurzaam gebouw. Gasloos en met de nodige zonnepanelen op het dak!”
Erwin Wever benadrukt dat het hele plan in nauwe samenwerking met de gemeente De Bilt is gerealiseerd. Daarnaast zijn ook Automobielbedrijf De Rooij en Bouw- en Schildersbedrijf Joh. van Doorn betrokken bij het toekomstbestendige pand.

Hoe het ooit begon

Op 11 maart 2015 ging Erwin Wever naar de Kamer van Koophandel om zich officieel in te schrijven als ondernemer. De inschrijving gebeurde nog in het Drentse Emmen, maar vlak daarna pakte Erwin de auto om definitief te verhuizen en te gaan ondernemen in De Bilt. “De beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Wat een fijne gemeente om in te werken en te wonen”. Wat volgde was een periode van ondernemen en gestage groei wat uiteindelijk resulteerde in dit nieuwe, eigen pand!

Werken?

Gilde Personeel zoekt nog steeds nieuwe collega’s. “Wij hebben diverse vacatures in de regio,” aldus Erwin. “Daarnaast werken er ook steeds meer zzp’ers via ons uitzendbureau. Tijdens de coronacrisis hebben wij bovendien veel mensen aan het werk kunnen houden uit onder andere de evenementenbranche. Ben jij nog op zoek naar werk? Kom eens bij ons op de koffie!”

Het nieuwe pand faciliteert de steeds verder groeiende activiteiten van dit unieke uitzendbureau. Daarmee ziet Erwin Wever met zijn Gilde Personeel de toekomst met vertrouwen tegemoet.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht