Eerste Huwelijk Eetcafé van Miltenburg Bilthoven

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar

Huwelijk Eetcafé van Miltenburg Bilthoven: gisteren zaterdag 29 augustus 2015 werd het eerste huwelijk gesloten op een nieuwe trouwlocatie van de gemeente De Bilt: Eetcafé van Miltenburg in Bilthoven. Bijzonder is dat eigenaren Jan-Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar de eerste zijn die op deze locatie – hun eigen café – trouwden! Het was een heerlijke zomeravond en het huwelijk werd dan ook buiten voltrokken.

Eetcafé van Miltenburg is na de uitbreiding een ideale locatie geworden voor een volledige trouwerij, waar niet alleen de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden, ook het diner en het feest kan er worden gehouden. Café Miltenburg vormt hierdoor een welkome aanvulling op de bestaande trouwlocaties in de gemeente De Bilt.

DeBiltinBeeld.nl wenst het bruidspaar heel veel geluk en vonden het een eer om bij de huwelijksplechtigheid aanwezig te mogen zijn!

Het beeldverslag

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Het bruidspaar Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar werd toegesproken door de ambtenaar

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven tussen Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Een geweldige locatie en zonovergoten

Eerste Huwelijk bij Cafe van Miltenburg Bilthoven van Jan Willem van Miltenburg en Janneke Bavelaar.

Ook de kinderen tekende mee

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.