‘Bladbusters’ op pad in De Bilt

Bladblaascampagne

BIGA Bladblaascampagne ‘Bladbusters’

Afgelopen maandag gingen de bladblazers op pad door de gemeente De Bilt. De BIGA Groep zet op dit moment in de gehele regio meer dan honderd medewerkers in met bladblazers en tractoren om het gevallen blad op te ruimen. Een gigantische operatie, die in de komende weken plaatsvindt en tot ver in januari duurt. De bladcampagne start in De Bilt en Bilthoven en later gaan de ‘bladbusters’ naar Maartensdijk, Groenekan en Hollandsche Rading. 

Bladbusters

Bladcampagne De Bilt van start

Bladbusters

De komende maanden veel in onze gemeente te zien

Bladbusters

Bladcampagne De Bilt van start

Bladbusters

Bladblaasteam team Robin op de Melkweg, ze hebben er zin in!

‘Bladbusters’ op pad in De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.