Ondernemers uit de gemeente De Bilt ondersteunen Voedselbank

Ondernemers Els en Klaas van der Valk van de Bitsche Hoek dragen Voedselbank De Bilt een warm hart toe

Ook Els en Klaas van der Valk van de Bitsche Hoek dragen Voedselbank De Bilt een warm hart toe

Een aantal ondernemers, waarvan een aantal verenigd in Business Contact de Bilt en een aantal leden van de serviceclub Rotary De Bilt – Bilthoven, hebben de handen ineengeslagen om de Voedselbank De Bilt financieel te ondersteunen. Klaas en Els van der Valk, lid van zowel de business club als de serviceclub, zijn erin geslaagd om samen met meerdere Biltse (familie-)bedrijven een financiële  ondersteuning te realiseren voor de Voedselbank.

Ook in de gemeente De Bilt zijn er inwoners die onder de armoedegrens leven en afhankelijk zijn van de Voedselbank. Hoewel de Voedselbank volledig draait op de medewerking van vele vrijwilligers, is er toch veel financiële ondersteuning vanuit de samenleving nodig om de Voedselbank draaiende te houden. Door de ondersteuning van de ondernemers, ondernemers van de BCB en leden van Rotary De Bilt – Bilthoven, is het mogelijk om (blijvend) gebruik te maken van de Koelbus.

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.