GILDE Personeel trapt zomervakantie 2018 officieel af

De medewerkers van GILDE Personeel wensen iedereen een plezierige zomervakantie!

De medewerkers van GILDE Personeel wensen iedereen een plezierige zomervakantie!

Met een oergezellige borrel met barbecue heeft GILDE Personeel de zomervakantie letterlijk afgetrapt. Veel van de inmiddels 150(!) werknemers waren aanwezig bij deze, noem het rustig ‘GILDE-familieborrel’. “Elke vrijdagmiddag hebben wij een borrel voor onze uitzendkrachten,” vertelt Erwin Wever van GILDE Personeel. “Deze keer wilden we er iets bijzonders van maken op de laatste vrijdag voor de zomervakantie.”

Op de vraag of GILDE Personeel het druk heeft in de zomer antwoordt Erwin: “Het is elke zomer weer een avontuur. In de ene sector wordt het rustig, terwijl in de andere sector het werk enorm toeneemt. Vaak vervangen wij ook werknemers die op vakantie zijn. Een best wel turbulente periode waarin het nooit saai is! Veder is GILDE Personeel nog steeds op zoek naar vakkrachten en aanpakkers in diverse sectoren!”

Gilde Personeel Zomerborrel 2018 Zomervakantie

Een gezellig maar vooral nuttig moment in de week om elkaar te ontmoeten en even bij te praten hoe het gaat op het werk

Gilde Personeel Zomerborrel 2018

Deze GILDE-mannen hadden het duidelijk naar hun zin!

Gilde Personeel Zomerborrel 2018

Even een frietje scoren bij Van Miltenburg

Gilde Personeel Zomerborrel 2018

Ook Kimberly van GILDE Personeel was van de partij

Gilde Personeel Zomerborrel 2018

“Deze bijeenkomst was ook weer een prima manier om te horen hoe het op de werkvloer gaat,” aldus Erwin Wever

GILDE Personeel trapt zomervakantie 2018 officieel af

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht